Ssamjang paszta, samgyupsal- sült szegyszegyre. A Chungjungone Sunchang Ssamjang paszta a szójapaszta gazdag és mély ízével büszkélkedhet.Ezt a pasztát leginkább sült húsok pácaként használják, amelyeknek pikáns ízt kölcsönöz. Húsmentes ételek készítéséhez is felhasználható.
Próbálja meg rizshez, friss saláta, szezámlevél vagy főtt káposzta tetejére adni. Ez a népszerű koreai paszta szójapasztából és sok ízletes zöldségből és fűszerből készül. A ssamjangot használhatjuk húsok és zöldségek mártogatójaként, húsok és halak pácaként, vagy friss zöldségek saláta köreteként.
Mivel a Ssamjang ennyire sokoldalú, szinte mindennapos a koreai konyhában. A koreai babpaszta hasonlít a japán misóhoz, amely egy Koreát és Japánt is képviselő erjesztett étel, de valójában különböznek egymástól.
Az utóbbi időben az"erjesztett ételek" világszerte az egyik étkezési trendként jelentek meg, és egyre nagyobb az érdeklődés a japán miso és a koreai babpaszta iránt. Mind a miso, mind a koreai babpaszta szójabab erjesztésével készült, de van köztük különbség.
A koreai szójababpasztával ellentétben a japán miso szójababbal történő fermentálással készül. A miso elnevezés a babba kerülő élesztő összetevőitől függően változik. A szójababra szórt rizsliszttel készült japán miso "Kome miso" néven ismert, az árpaélesztővel a szójababra kevert miso pedig"mamemiso".
Több a kategóriából
											1450 Ft
1140 Ft ÁFA nélkül
											
											
											
											
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
                        
		
		
		
		
		
                    			                          
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
Új hozzászólás