Koreai üvegtészta 100% édesburgonya keményítőből 500 g. Származási ország Dél-Korea.
Sima üvegtészta, amely a legjobb ízek felszívására készült. Ezek a dangmyun vermicelli tészták a koreai konyha kedvelőinek egyértelmű választása. Alacsony szénhidráttartalmú alternatíva a tésztalevesek és a kevert ételek fűszerezéséhez. Édesburgonyából készülnek, így könnyűek, tökéletesen nedvszívóak és tökéletesek bármilyen szósz gazdag ízének befogadására. Javasoljuk, hogy külön főzzük meg őket, hogy megőrizzék ruganyos textúrájukat, mielőtt hozzáadjuk őket az elkészítendő ételhez.
Itt találja a Japchae eredeti koreai receptjét a Chapchae után, amelyet Maangchi séf készített:
Több a kategóriából

3580 Ft
3010 Ft ÁFA nélkül
Új hozzászólás