A só nátrium-glutamáttal, gyakran MSG-ként (monosodium glutamate) vagy E621-ként is emlegetett, kedvelt ízfokozó azok számára, akik intenzívebb és teltebb umami ízt szeretnének adni ételeiknek. Az umami az ötödik alapíz, amelyet "húsos" vagy "ízletes" mélység jellemez. Ez a 100g-os kiszerelés ideális konyhai kísérletezésre és ételei természetes ízeinek fokozására.
A nátrium-glutamát a glutaminsav nátriumsója, amely természetesen is megtalálható számos élelmiszerben, mint például a paradicsom, sajtok, gombák és tengeri algák. Sóval kombinálva erősíti az ételek általános ízprofilját. Különösen népszerű az ázsiai konyhában, de kiválóan alkalmas levesekhez, szószokhoz, húsos és zöldséges ételekhez is. Használja mértékkel, a hagyományos sóhoz hasonlóan, a gazdagabb és kiegyensúlyozottabb íz eléréséhez.
Több a kategóriából

400 Ft
320 Ft ÁFA nélkül
Új hozzászólás